Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

„Operák“ není nic pro vás?

A co když je to jinak…

A co když je to jinak…

Taky si stejně jako většina motoristů myslíte, že operativní leasing je jenom předražený benefit velkých a bohatých firem, které si jím hýčkají své manažery? Možná nastal ten pravý okamžik změnit názor. Věděli jste, že na bezstarostný luxus každodenního používání vozu můžete dosáhnout už za méně než šest tisíc korun měsíčně?

Jen jezdit, o nic se nestarat a každé dva roky přesedlat do fungl nového, modernějšího a technologicky vyspělejšího vozu… komu by se to nelíbilo? Pokud si můžete dovolit vyndat každý měsíc z kapsy 5990 Kč, atraktivní malý hatchback Peugeot 208 je vám plně k dispozici, navíc havarijně pojištěný a s povinným ručením. Připlatíte-li si tisícovku, můžete jezdit v oblíbeném městském SUV Peugeot 2008. Se systémem Grip Control se dokonce můžete pustit i do náročnějšího terénu a užít si outdoorové dobrodružství. Pokud jste vášnivým řidičem a toužíte si každý den dělat radost dynamickou a sportovní jízdou, zvolte fastback Peugeot 408 za mimořádně výhodných 8600 Kč měsíčně.

Podmínky operativního leasingu si můžete nastavit dle vašich potřeb a možností. Peugeot připravil ve spolupráci s partnerskými leasingovými společnosti různé varianty. Z hlediska doby pronájmu se jedná o 24, 36 nebo 48 měsíců. Dalším kritériem výběru je rozsah služeb. Klienti mohou zvolit úspornější variantu Relax s pojištěním ovšem bez doplňkových služeb, nebo si mohou dopřát kompletní balíček Relax Plus zahrnující vše od úhrady veškerých servisních úkonů až po zimní pneumatiky.

Zájemci o operativní leasing mohou vybírat z kompletní produktové nabídky značky Peugeot. Kromě zmíněných modelů máte k dispozici například větší SUV 3008 nebo 5008, hatchback 308, kombík 308 SW i multifunkční vozy jako Rifter či Traveller. Stejná flexibilita je i z hlediska pohonů. Kromě konvenčních či hybridních vozidel si mohou zákazníci pronajmout i 100% elektromobily, u kterých jsou navíc velmi výhodné splátky.

 
Sdílet